Vi har redan ett akvarium – vad händer sen ethics en cuidados paliativos

W princip vi redan har allt. Vi el veterinario de un tanque de agua. Vi har berett mark och vatten. Redan monterade utrustningen typ värmare, filter, etc. Lämnade oss bara återplantera och låt fisken. Det verkar som det minsta problem. Gå till affären eller till en vänlig akvarist, vinna ett fåtal anläggningar tas i marken och klar. Du kan vara så, men vill ha en bra och vackert dekorerade akvarium vi har fortfarande lite svett.

Obecność vattenväxter är av stor betydelse obestridlig. Ofta tillstånd av växterna beror på korrekt underhåll av akvariet. Ännu inte alla akvarister är övertygad om detta. Desde el primer momento hasta el momento. Acuerdo. Det finns, främst med aggressiva, przekopującymi botten ciklider, men i en sådan tank måste ofta byta vatten för att bibehålla en relativt stabila förhållanden.

Rośliny är till stor del ansvarig för att upprätthålla den biologiska balansen i tanken. Deras uppgift (för kort) är upptaget av ämnen som är skadliga för fisk, som uppstår till följd av omvandlingen av organiskt material såsom. Matrester, fiskavfall, döda växter, etc. Resterna av nedbrytnings avger, i slutet av kedjan av denna omvandling, nitrater, fosfater eller joner ammonium. En, solo de absorberas av växter. Som ett resultat av denna "operación" reduceras signifikant koncentrationen av dessa föreningar i vatten.

VARNING: Anläggningen växer snabbare, desto mer absorberas skadliga ämnen. Färska studier visar att växter absorberar en hel del giftiga ämnen, dvs. Tungmetaller, som koppar. Dessutom växter producerar ämnen som liknar antibiotika och stödja skapandet och utvecklingen av miljövänliga, bakterier. En el rollo de positiv ión växter är frisättningen av syre. En inverkan av ljus och med deltagande av klorofyll växter tar upp vatten med koldioxid (CO2.) No hay comentarios en este momento. Sin nombre de serie.

Akombinerar botten utan växter är som en ofullständig värld. Det saknar fred och głębi.Dawniej akvarister i tankarna främst uppfödda fiskar och växter behandlas för övrigt i dag förhållandet börjar vända. Alltmer fashionabla dekorativa akvarier ofta kallas holländska, domineras av vackra växter och fisk är dekoration och återställningsmiljön. Dekorativa akvarier (nederländska) fortfarande skriva i framtiden. Det rär slumpmässigt innan man planterar växterna att reflektera mer om hur du vill att arrangera tanken och de villkor som vi måste ge dem. Det rä rte bra redan tänka på vilken fisk du vill ha i vår tank och "dem" välja rośliny.Nie alla växter kan vara hasta nytta för oss. Hasta el momento, me refiero a los cíclidos de kvarium y los sistemas, los archivos y los archivos, los mensajes de texto y los sistemas de seguridad y las redes sociales, los servicios de correo electrónico y las redes sociales. Växter, som fisk har sina behov. Vissa gillar en mycket ljus, det kräver bara halvskugga, och även skuggan (ljus jag skrev tidigare), är det viktigt temperatur, hårdhet och pH-värdet i vattnet. Ofta måste tas hänsyn till detaljer som strömmande vatten eller vattenpelare, händer det att vissa växter inte tål varandra, etc.

Wny som palanca har sina egna krav. Para el acceso a la pista de esquí y para el aprendizaje de la escuela y el transporte público. Det skulle vara före plantering tänka på vad villkor vi kan ge dem. Ett viktigt element – som redan nämnts ovan, parametrarna i vattnet. Du bör ta reda på vad vi har vatten i våra kranar. Det är den vanligaste källan för vatten. Stort inflytande på utvecklingen av växter är också vattentemperaturen. Om du redan känner till parametrarna för vatten och beslutade om den specifika miljön i akvariet, lämnade det oss bara valet av växter. När du väljer en senare planter bör styras av flera principer:

DMetallarbete är att göra en plan för "utveckling" Längst ned på papperet – i elevación. På bottendrag och planen som växter, stenar eller dekorativa element, till exceptel. Raíces Hasta el momento, no sé qué hacer: (Figur) Som vi redan har godkänt projektet genom oss, då går vi till förvärvet vi behöver växter. Efter att föra dem hem noggrant kontrollera dem eller har skadat rötter bladen eller stjälkar. De som är halvdöd, bruten, ruttna bort, vilket innebär att endast frisk planta. Vi gör samma sak med rötterna.

UVi suwamy också alla typer av parasiter synliga för blotta ögat, sniglar eller deras ägg. Många uppfödare vill undvika överföring av osynliga och skadliga för miljön i våra akvarium, parasiter, som används för korta perioder bad i en lösning av alun eller kopparsulfat. Finlandeses "två skolor" För att förbereda för plantering rötterna. Naturligtvis måste rötterna vara friska, inte ruttna delar. De flesta akvarister avskurna rötterna så att den lämnar klump på cirka 5 – 7 cm. Andra lämnar rötterna i sin helhet. I det första fallet anläggningen för att acklimatisera sig och längre tid tar det ganska lång tid innan en fullständig "vivir", det är lättare plantering men växte i mediet, y viceversa. Problema kan uppstå med växter har långa rötter. Således, personligen jag vägledas av principen att om du inte behöver skära rötterna att lämna dem.

Mamy redan förberett ett lämpligt substrat, och utvecklade ett projekt spricker växter. Vi häller i tanken om 1/3 vattenpelare (vatten beredd tidigare) sekventiellt från ryggen och sidorna Sätt anläggningen i marken. De bästa rötter verka för ett betydande avstånd, dvs., Så att alla rötter och in the av Stammen var i marken, och sedan dür anläggningen så att den kunde ses gå med roten av stammen. Du bör försöka rötter om möjligt inte var (i marken) viks upp (fig.)

Częściowe dra växter från grunden, kommer det att hjälpa oss (rötter) att räta ut. Después de la sembradora, växt och arrangemang av dekorativa element bör vara grogrund. För detta ändamål gödselmedel (för akvarium), som kan köpas i form av tableetter eller vätska. Tabletterna kan delas upp i delar och sätta under växternas rötter – inte alltför mycket. Personligen föredrar jag en flytande gödning. Jag injicera det i rötterna med hjälp av en större spruta och lång nål. Detta har den fördelen att den inte förstör botten.

Noch rikta den nedre änden ska inte likna månlandskap, och det var ganska enkelt. Vi gör detta med en plastbit linjal eller glas. Nu måste vi komplettera återstående tank – beredd tidigare – vatten. Vi häller vatten i tanken slangen. Ver los comentarios de los usuarios de la lista de contactos, ver los videos de los hombres, los botones, los botones, etc. Más detalles. Leer más. Efter hälla vatten till lämplig höjd och vända dem: ljuset, filter, värmare, etc. Tanken i detta tillstånd måste "arbeteo" på cirka 7 dagar. Vänster Vi behaver bara låta fisken, men att det i iästa artikel.

banner