En ce criptomonede sa investesti – stiintabanilor intercambio indio de bitcoin

– Salut. Exista tot mai multe proiecte, pe majoritatea dintre ele nu am apucat sa le studiez in amanunt, iar pecele pe care le-am studiat, nu pot sa spun ca su suficienta informatie specifica si cu pregatirea mea nu pot sa spun ca diger toata informatia . Exista multe proiecte. Unele vor ramane, altele se vor topi. Nu am o fórmula mágica sa stiu care dintre ele vor fi bune sau care nu.

– Adica investitii pe termen lung, pe termen mediu sau trading pe termen scurt. Apoi trebuie sa definesti, pentru fiecare dintre cazuri un obiectiv clar. Exemplu. Am o suma de X banuti. Si vreau sa o dublez en trei luni. En cazul asta, recomand trading. Dezavantajul este ca la trading trebuie sa stai pe faza, sa stii sa faci analiza tehnica si fundamentala, si in plus de asta, nici aceste analizele nu sunt infalibile, pentru ca piata de criptomonede this o piata un pic atipica. De exemplu, eu la Bitcoin am renuntat sa-i mai fac analize, ca urcat atata incat mi le-a dat peate to peste cap. &# 128578; Sa zicem ca majoritatea dintre noi nu stim sa facem trading. Atunci se poate investi pe timp mediu, sau lung.

– Primul lucru este sa iti faci un cont pe XAPO (sau alte case de schimb) unde intri din FIAT (valuta clasica) en Cripto, sau inversa, cand vrei sa scoti bani din cripto, ii retragi tot prin intermediul lor. Contul este gratis de facut. Apoi iti faci un cont pe o platforma exchenge, gen Bittrex, pe care of folosesc si eu. Urmatorul pas, cumperi Bitcoin prin XAPO, platind din contul bancar, apoi transferi acesti Bitcoini en Bittrex. Odata ajuns en Bittrex, ai la indemana peste 7-800 de criptomoneda din care poti sa alegi pentru a investi. En primer lugar, din nou vin si spun, trebuie sa ai o strategie clara si bine definite de investitii, targetul tau, cat vrei sa castigi, cat esti dispus sa pierzi, etc. En functie de aceste elemente vei alege in ce criptomonede sa investesti. En ce criptomonede sa investesti

Daca o moneda a la latata de mai mult de un an, si o vad ca doarme si nu son volum de tranzactionare, o considere dubioasa pentru investit. En schimb, daca son volum, son sanse sa fie o moneda interesanta pe piata. Mai ales daca son si volum, dar e si en crestere. Poate a urcat doar putin, dar daca son volum bun de tranzactionare, poate sa fie o surpriza placuta la un moment dat.

Daca criptomoneda este lansata de putin timp, pot exista anumite distorsiuni de volatilitate din cauza excesului de vanzatori. Aduceti-va aminte ca cineva detine aceste criptovaluate de dinainte de listare si esta posibil saisi doreasca sa marcheze profitul, parcial sau total. Primele zile, sau saptamani de la lansare, nu sunt neaparat concludente. 5. Aspectos importantes en los análisis

Nu iti investi toti banii doar intr-o singura moneda. Avand in vedere gradul mare de incertitudine care invaluie subiectul criptovalutelor, risurile sunt foarte mari, oricat de bine ar arata un proiect sau altul. Daca investesti in vreo 10 criptomonede, ai sanse mai mari pe timp lung ca macar una dintre ele sa fie o foarte buna investitie.

Exención de responsabilidad y prevención de daños en la vida: Informatiile sau materialele prezentate nu sunt si nu pot firatere recomandari de cumparare, vanzare sau pastrare a unui anumit instrument financier. Autoría material acestui avertizeaza cu privire la riscurile ridited pe care le implica tranzactionarea si investitiile in instrumente financiare, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si / sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare. En consecinta, autorii material acestui recomanda abordarea instrumentelor financiare numai in cunostinta de cauza et dupa o documentare prealabila.

Am ales Ripple fără a urma paşii sugeraţi de tine, pur şi simplu voiam o monedă cu un preţ extrem de mic (astea, speculativ vorbind, pot aduce cel mai mare profit – calculat în procente) y cuvava tehnologie in spate pe care să o înţeleg. Restul – nu pricep nimic, sunt prea atehnică yş e e ca şi cum sunt mare investitor – dacă obţin profit suficient cât să-mi plătească un city break pe undeva eu ​​sunt mulţumită.

Mi-a plăcut că Ripple e o criptomonedă bank-friendly. Ştiu, asta e un adevărat sacrilegiu pentru susţinătorii hardcore de criptomonede, cuide de forma periódica el flujo de efectivo real (de acuerdo con los requisitos de la XRP). Ori mie nu mi se pare că lucrurile stau chiar aşa: criptomonedele sunt aici pentru a rămâne (cel puţin unele dintre ele), dar nici sistemul bancar nu pleacă nicăieri, cel mult se va transform pe ici – pe colo. Ce propune tehnologia Ripple e o alternativă mai ieftină şi mai rapidă la greoiul y scumpul sistem de transfer SWIFT, iară eu, ca fost om de-a lucrat într-o bancă aplaud propunerea lor. Bănci din Japonia y Coreea de Sud au început săptămâna asta testarea acestei tehnologii, iar daçă vor decide să lucreze cu Ripple primele transferuri “pe bune” de fonduri ar putea începe în martie anul viitor.

Problema cu XRP, pe lângă faptul că s-ar putea caateate băncile care testează tehnologia acum să refuze ao folosi pe viitor, eşş că toate monedele au fost minate y s în buzunarul companiei, prin urmare deţin un control mare asupra preţului ( deşi au promis că vor pune în circulaţie mai mult de jumătate din XRP în următorii 5 ani). Cu alte cuvinte, nu faceţi ca mine, investiţi cu cap &# 128578;

banner