Elämys Tiimisirkus – Zdjęcia i ceny – Venuu.fi gana litecoin gratis

""Sirkusta ¡Sí! Järjestimme Kick off -tilaisuuden Woltissa – Tapahtuman järjestelyt sujuivat mallikkaasti tiukassa aikataulussa. Tilaisuus oli erinomaisesti järjestetty kaikki asiakkaan toiveet huomioiden. Virallisen kokousosion jälkeen heittäydyimme leikin ja sirkuksen pyörteisiin ja iloisen päivän kruunasi illallinen sirkusvalojen alla. Henkilökuntamme oli erittäin tyytyväinen tilaisuuteen. Bonuksena saimme muistoksi kuvakavalkadin tapahtumasta. Kiitos onnistuneesta tapahtumasta Juhalle, Sannalle ja koko tiimille!

"Yrityksemme Kick off- päivä Woltissa ei olisi voinut olla onnistuneempi – Ensin kokoustamista virallisemmissa merkeissä, joka poiki porukalta Tämän jälkeen sirkustelua, joka sisälsi positiivista energiaa, iloa, naurua, yhdessä onnistumista ja tekemistä. Kyllä sydäntä lämmitti millä tavalla henkilöstö heittäytyi hetkeen ja nautti siitä täysin rinnoin. En esta página se muestra una canción en la que se encuentra aai iloa ja yhteen hiileen puhaltamista! Kiitos koko Woltin porukalle kannustamisesta, loistavasta ohjauksesta ja ylipäänsä tilaisuuden sujuvasta järjestämisestä. Kaikki meni aivan nappiin ja odotuksemme ylittyivät monin kertaisesti! Tsemppiä koko porukalle jatkoon!"

”Roppakaupalla onnistumisen iloa, sopiva määrä haasteita ja itsensä ylittämistä, kadotettujen taitojen (ja rohkeudenkin) metsästystä – näistä oli TYKY-päivämme Woltissa tehty. Vietimme mitä hauskimman päivän pitkään aikaan! Yhtäkään negatiivista kommenttia en ole osallistujilta kuullut ja edelleenkin tuota päivää muistellaan rinta rottingilla ja leveä hymy naamalla. Iso kiitos koko Woltin porukalle, ¡rock! ”

“Woltissa viettämämme huikean hauskan iltapäivän aikana meistä jokainen ylitti itsensä sekä fyysisesti että psyykkisesti. Leikki ja fyysinen yhdessä tekeminen lujittivat yhteisöämme entisestään. Tukeutumalla toisiimme uskaltaudumme yksilöinä kokeilemaan uusia haastavia asioita – sekä sirkuskoulussa että työpaikalla! Tämän opin kanssa en mahtava lähteä eteenpäin. Valtaisat kiitokset hienosti järjestetystä päivästä saunoineen ja tarjoiluineen! Suosittelemme Wolttia täydestä sydämestämme! ”

“Järjestimme ikimuistoiset asiakaspäivät Helsingissä ja teemaksi valitsimme Sirkuksen, jota tukivat jo kokouspaikkamme Paasitorni miljöönä sekä huikea sirkusohjelma, jota ideoitiin yhdessä es un chispeante de un chispeante por un lado. Kaksipäiväinen HR- ja palkkahallinnon asiakastapahtuma oli rakennettu tarjoiluineen, ohjelmineen, punanenineen ja koristeluineen iloiseen sirkushenkeen. Kaikki halukkaat pääsivät kokeilemaan klovneriaa, jonglöörausta ja muita hyvän mielen ohjelmanumeroita asiaohjelman lomassa – näin muutimme ausincentor de las partes de la familia de los Estados Unidos. Voi sitä iloisen naurun määrää, joka jatkui pitkälle iltaan! ”-Onneki uskalsimme olla rohkeita ja kokea muistorikkaat asiakaspäivät yhdessä yli sadan rohkean asiakkaamme kanssa!

"Olen rakentanut henkilöstön kehittämisen näkökulmasta Useita erilaisia ​​kehittämispäiviä, ja ilokseni huomasin, että Woltti tarjoaa loistavan vaihtoehdon perinteisille kehittämispäivien sisällöille – Fyysinen, riittävän haastava ja samalla leikkimielinen näkökulma yhteisen luottamuksen synnyttämiseksi vapauttaa jättämään roolit, AVAA kollegasta uusia puolia ja descuento Añadir rohkeutta heittäytyä – Wolttilaiset ovat ammattilaisia, joilla on päivän läpivientiin napakan ohjaava ote, taito saada kaikki mukaan ja sydän paikallaan. Kokonaisuus sopii sekä viiden hengen tiimille että useamman kymmenen hengen joukolle. Suosittelen!"

“Kiitos erittäin mukavasta ja mukaansatempaavasta illasta! Oli mukava huomata kuinka nopeasti epäusko ja luottamuksen puute vaihtuivat onnistumisen iloksi koko tiimin puolesta. Aika meni kuin siivillä mutta onneksi jälkipeli jatkui monta päivää työpaikalla hymyn siivittämillä kommenteilla onnistuneista akrobatiaa hipovista suorituksista! Suosittelen – ylittämään itsensä ja normi tyhy-päivän odotukset “.

“Päivä oli yksi parhaimmista, jollei paras, liikuntapainotteisista tyhypäivistämme tähän mennessä. Todellakin jotain uutta, mukavalla tavalla haastavaa, mieliinpainuvaa, nauruntäytteistä tekemistä. Välillä jopa vähän kauhistuttavaakin, mutta voi sitä tunnetta kun voitti omat pelkonsa ja huomasi pystyvänsä johonkin, mihin ei vielä hetki sitten yhtäänn uskonut. Yhden henkilön kipeä selkäkin parani sirkustemppuja tehdessä☺ Ehdottomasti voin suositella muillekin tällaista positiivisten tunteiden täyttämää tyhypäivää. ”

“En ole ikinä nähnyt porukkaa niin hyvällä tuulella! Järjestimme Woltin kanssa noin sadan hengen yksikköpäivän omissa tiloissamme ja väki poistui jonglööraus-workshopista silminnähden oivaltaneina. "Voisiko näitä palloja hankkia taukohuoneeseen ”, kuului henkilöstön innokas toive heti tilaisuuden päätyttyä – ja virtaa riitti pitkälle yöhön!”

”Järjestin Woltissa tiimipäivän 15: lle hengelle. Ohjelma oli hauska ja eteni sopivaa tahtia – kaikkea ehti tehdä riittävästi, mutta pitkästymään ei päässyt. Juhlatilat ja "salón" olivat iloinen yllätys – kiva sisustus en aina kiva sisustus! Muutenkin järjestelyt toimivat loistavasti, ja erityiskiitos joustavuudesta tilojen käytön kanssa “.

“Halusimme tehdä yhdessä jotakin hauskaa ja toiminnallista ja päätimme kokeilla Wolttia. Hieman ehkä epäillen ja jännittyneenä, mutta avoimin mielin lähdimme. Kuinkas kävikään? Meillä oli ihan huikean hauskaa, ihan jokainen tykkäsi ja lähti hymy huulilla. Pääsimme kokeilemaan eri aktiviteetteja ja kaikki kokivat onnistumisen hetkiä. Jokaiselle löytyy jotakin, sukupuoleen, ikään ja kuntoon katsomatta. Aktiviteettien jälkeen nautimme pientä purtavaa Woltin erittäin viihtyisissä tiloissa. Emme voi muuta kuin suositella, että kokeilette☺ ”

“Kaksi tuntinen oli minusta aivan mahtava – Leikimme mm. hippaa ja samalla tutustuimme toisiimme. Seisoimme käsillä ja opettelimme miten heitellään kolmea palloa. Synnytimme jokainen omanlaisen klovnin. Saimme nauraa ja minä melkein itkeä, olin niin “täpinöissä” tästä kaikesta. Minulta meni pari tuntia palautumiseen – Eläydyn kaikkeen niin täysillä. – Ohjaajat olivat hyviä, taitavia, innostavia, kannustavia ja

“Pidimme elämyksellisen tiimipäivän Woltin tiloissa 40 henkilön voimin. Toivoimme päivältä yllätyksellisyyttä, rajojen rikkomista, pöljäilyä ja täydellistä läsnäoloa. Ja sitä me saimme! Oli ilo huomata miten meistä kaikista asiantuntijoista löytyi oman elämänsä klovni ja leikkiin heittäytyminen ei ollutkaan meiltä unohtunut. Päivään sisältyi paljon naurua, iloa, hyvää mieltä ja yhteishenkeä – olimmehan yhdessä tilanteessa missä meistä ei kukaan tiennyt mitä seuraavaksi tapahtuu. Otimme päivästä punanenäasenteen mukaamme – lupasimme, että katsomme haastavia työasioita tarvittaessa punanenän takaa, sillä klovnille kaikki en mahdollista ja moka en lahja. Kiitos wolttilaiset iloisesta tiimipäivästä!

”Yrityksemme pikkujoulujen ohjelmanumerona oli sirkuskoulu. Pääsimme kunnolla irti töistä ja kaikilla oli todella hauskaa! – Uskomaton tunne, kun voittaa itsensä ja seisoo käsillä taas monen vuoden jälkeen. Kommentit juhlista jälkikäteen ovat olleet tyyliin “parhaat pikkujoulut ikinä” tai “hauskimmat pikkujoulut ikinä”. Suuret kiitokset mukavalle henkilökunnalle! ”

“Firman pikkujoulut sirkuskoulussa -Siistiä! Se oli ensimmäinen ajatus kun paikasta kuulin. Meillä oli ihan huippuhauskaa! Poskilihakset kipeiksi hymyillen ja nauraen, siellä oli kaikille jotain uutta, hauskaa, ainutlaatuista ja yhteishenkeä nostattavaa puuhaa erittäin taidokkaiden ohjaajien kanssa! Suosittelemme Wolttia kaikille jotka haluavat elittää itsensä ja temppuilla rennolla otteella yhdessä tiiminä!

banner